Erkekler nasıl mastürbasyon yapar? #1

Erkekler genellikle nasıl mastürbasyon yaparlar, bilmiyorum. Hatta ben kendim nasıl mastürbasyon yaptığımı da pek iyi biliyor sayılmam. Öğrenmemin zamanı geldi de geçiyor.

Bu, ancak birkaç yazıda toparlayabileceğim bir konu. Bunu bir çeşit öznel mastürbasyon rehberi olarak okuyabilirsin. Bir rehber, çünkü elimden geldiğince detaylandırmaya çalıştım konuyu. Öznel, çünkü sadece benim kişisel deneyimlerime dayanıyor.

Bu, uzun bir aradan sonra, çok şahsi ve ayrıntılı bir yazı olacak.Print

YÖNTEM

İddiam şu: Erkeklerin ezici bir çoğunluğu, diğer bütün erkeklerin de aynı kendileri gibi mastürbasyon yaptığını sanıyor. Ve yanılıyor. (Kadınların ezici bir çoğunluğu ise erkeklerin nasıl mastürbasyon yaptığı hakkında zerre fikre sahip değil.)

Bilgisayar programı yazmış olanlar bilir, eğer komutları yeterince detaylı vermezsen bilgisayar ya keyfi olarak bazı başlangıç koşulları belirler ya da işleme dahi başlayamaz. Şimdi şunu hayal et: Karşındaki insana (bu bir erkek olabilir, hatta sadece bir ressam olabilir) nasıl mastürbasyon yaptığını anlatmak istiyorsun ve bu insanın da eylemi birebir canlandırmasını bekliyorsun.

Ben, kendi başına satranç oynayan insanlar gibi, bu oyunu kendi başıma oynamaya çalıştım. Mastürbasyon yaparken aslında ne kadar çok seçim yaptığımı fark ettim. Kimi seçimlerimin gereksiz olduğunu, kimi seçimlerimden daha iyi seçimlerin var olduğunu fark ettim.

Seni de bu oyuna davet ediyorum. Belki bedenimizle ilgili yeni bir şeyler keşfederiz. Şimdi adım adım ilerleyelim:

#0 NEREDEYİZ?

Önce mekanı belirleyelim. Birçok erkeğin duşta, tuvalette ve kendi yatak odasında mastürbasyon yaptığını sanıyorum. O yüzden (kendim yapmasam da) tanık olmama rağmen okul servisi, derslik, park gibi seçenekleri şimdilik eliyorum. Tanık olmadığım ama seçenek dahilinde olan mutfak, asansör, balkon, teras gibi seçenekleri de geçelim. Böylece elimizde tuvalet, duş ve yatak odası kalsın.

#1 BEDEN POZİSYONU

  • AYAKTA

1) Ayakta sabit dururken mastürbasyon yapmak görece yorucu ve zor. Belli bir süre sonra kendiliğimden bir yere yaslanıyorum.leaning

Eğer sırtımı yaslarsam, gereksiz ve alakasız bir uyaran ekleniyor denkleme: Soğuk bir duvar olabilir yaslandığım, ya da sabit duracağından emin olamadığım bir dolap olabilir. Genellikle sırtımı yasladığım bu pozisyon kısa sürüyor.

Bir elimle duvara yaslanıp azıcık öne doğru eğilmek ilginç olabiliyor. Bu pozisyonda uzun süre devam edebilirim: Hem ağırlığımın bir kısmını bacaklarımdan koluma aktarıyorum, hem de duvarla benim aramda biri olduğunu hayal edebilirim.

2) Genel olarak, boşalırken uyluk kemiğimle yumurtalıklarım arasında kalan kaslar kasılıyor. (Aşağıdaki şekilde “adductor group”, “adductor mandus” ve “gracilis” diye işaretlenmiş olanları kast ediyorum ama tam olarak hangileri bilemeyeceğim.)

leg muscles

Bu yüzden, ayakta boşalmak bu kaslarımız ağrımasına sebep oluyor. Üstelik boşalma anını da eziyete çeviren bir durum bu. Böylece, bir süre ayakta devam ettiysem de, boşalma anına yaklaştıkça oturmayı tercih ediyorum.

3) Biriyle seviştiğini hayal ediyorsam, ayakta birçok ilginç pozisyon var:one leg on chair

– Bir ayağımı daha yüksek bir zemine koyduğumda, o zeminde oturan birinin bana oral seks yaptığını veya yine aynı zeminde dizlerinin üstünde domalmış olduğunu (doggy-style‘ın çevirisi bu mudur?) hayal edebilirim.

Bir bacağımı bu şekilde germek ayrıca tüm bedenimi ileri geri hareket ettirmemi sağlıyor. Buna döneceğim ilerde.

– Dizlerimi hafifçe kırarak yarı çömelmiş bir pozisyonda devam edebilirim. Bu da yine tüm bedenimi ileri geri hareket ettirmemi sağlıyor. Ayrıca karşımda benimle hemen hemen aynı boyda biri olduğunu hayal ediyorsam, ayakta penetrasyon pozisyonu için gayet gerçeğe yakın bir deneyim oluyor.SquatHalf

Ancak, önceden de bahsettiğim gibi, çömelince bacak kaslarım özellikle çok kasıldığı için boşalma yaklaştığında başka pozisyonlara geçmeyi tercih ediyorum.

4) Tüm bunlara ek olarak, ayakta biriyle sevişme simülasyonu yapmanın başkaca kolay yolları da var. Duvarla arama yastık vb. bir nesne koyup bu nesneye sürtünebilirim örneğin. Ya da dizlerimi kırarak duvara yaslanıp mastürbasyon yapabilirim.

  • DİZ ÜSTÜNDE

İlk başta ben de “ayakta”dan sonra “oturarak” seçeneğinin geldiğini düşünüyordum, ama tam oturacakken fark ettim ki ondan önce gelen bir pozisyon daha var: Diz üstünde durmak.

1) Yerde diz üstünde durduğumda kısa süre sonra dizlerim ağrımaya başlıyor. Zaten benim burada kast ettiğim (ve sevişirken de sıklıkla yaptığımız), yatakta diz üstünde durmak.

2) Diz üstünde durmanın birçok fiziksel avantajı var: Bedenimi ileri geri hareket ettirme imkanım var. Yumuşak bir zeminde olduğum için dizlerim acımadan bunu yapmak mümkün. Hem öne hem de geriye doğru esneyebilirim.Wiki-dstyle Sadece tek dizimin üstüne çökebilirim.

3) Ayrıca diz üstü pozisyonda, biriyle seviştiğimi hayal etmek de gayet mümkün.

4) Diz üstünde durmaktan yavaşça diz üstünde oturur pozisyona geçebilirim. Ve yavaşça bağdaş kurmaya ya da arkama yaslanarak oturur pozisyona geçmek de mümkün.

  • OTURUR HALDE

Her şeyden önce, oturmak var, oturmak var. Hepsinin ayrı ilginçlikleri var. Tek tek bakalım.

1) Yatakta Oturmak: Bu pozisyonu daha önce denememiştim. (“Madem yataktayım, uzanabilirim de gayet.” diye düşünmüşüm hep.) Ama yatakta oturur pozisyonun ilginç bir avantajını keşfettim: Bacaklarımı düz ve kapalı biçimde uzatabiliyorum.

Bu pozisyonu keşfettiğime çok sevindim. O yüzden biraz açıklayayım:

– Arkama bir yastık koyduğumu, böylece sırtımın tam düz olmadığını, daha ziyade yatarken kitap okur gibi yarı-yatar pozisyonda olduğumu düşün.

half lying– Diğer oturma pozisyonlarında, yumurtalıklarım sebebiyle bacaklarımı biraz aralamam gerekiyor. Ama, her nedense bu yarı-yatar yarı-oturur pozisyonda böyle bir ihtiyacım olmadı.

– Bu pozisyon gerçek dünyada hiç karşılaşmadığım bir pozisyon. Bacaklarım kapalıyken penisimin bir kısmı bacaklarımın arasında kaldığı için, penetrasyona pek uygun olmayan bir pozisyon. Keza partnerim beni eliyle veya ağzıyla uyarmak istediğinde de aynı şekilde bacaklarımı aralamam gerekiyor. Oysa bacaklarım tamamen kapalıyken bambaşka bir hissim oluyor.

2) Sandalyede Oturmak: Bu sanırım birçok insan için “default” pozisyon. Oysa üzerine konuşulabilecek öyle çok şey var ki.

Bir sonraki yazıda buradan devam edeceğim.

Daha pozisyon bile belirleyemedik, bari sonraki yazıların fragmanını vereyim:

#1 Beden Pozisyonu (devam)

#2 Kıyafetler

#3 Alet edevat

#4 El hareketleri

#5 Beden hareketleri

Yazının ikinci bölümü şurada.

2 responses to “Erkekler nasıl mastürbasyon yapar? #1

  1. Pingback: Nasıl sevişilir? #1 | Bir Şey'in Anıları

  2. Pingback: Erkekler nasıl mastürbasyon yapar? #2 | Bir Şey'in Anıları

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *