Cafeta del Col·lectiu «Salut Entre Totes»

salut entre totes

 

Ens han convidat a anar com a individualitats (i hi anirem!) i no com a Col·lectiu a la Cafeta del CSO la Gordíssima (Sant Andreu) el dissabte 13 de desembre a les 17:00-24:00h. Aquí el text de la invitació a l’esdeveniment de Salut Entre Totes:

«Ja fa un any que vam acabar el Cicle de Salut de les dones, tres mesos de diumenges compartint experiències i creant juntes nou coneixement i alternatives per a una gestió més pròpia i coherent de la nostra salut.

Des de llavors hem estat recollint tot el que vam generar, en forma de llibre , ara ja estem a la recta final, a punt de parir-lo. Un dels objectius de la cafeta, és poder treure peles per a poder imprimir-ne uns quants exemplars.

D’altra banda dedicarem la cafeta a -conèixer i reflexionar entorn a experiències d’autogestió de la salut mental-. Introduint-nos en el tema a partir del documental de la Radio Colifata.

Després tindrem -un espai de música, bon menjar i germanor- per a seguir coneixent-nos, compartint-nos i crear nous horitzons.

Us-hi esperem a totes i a tots amb moltes ganes!

Salut i Autogestió!

-Salut Entre Totes-«

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *