ÇAPULCULARDAN HODRİ MEYDAN! 11.06.2013

“Gel, gel, gel!

Ne olursan ol, gel!

Kim olursan ol, gel!

Tövbeni yüz kere bozmuş olsan da gel!”

Mücadele hepimizin!

Bugün 11 Haziran 2013. Bu öğlen ve akşam saatlerinde bütün Türkiye’de Gezi Parkına,  kitlesel ve ulusal bir boyut alan Taksim dayanışmasına karşı, herkesin haklarına, herkesin özgürlüklerine ve herkesin doğasına karşı yürütülen saldırı ve baskılara karşı, sessiz kalmayan, boyun eğmeyen bütün onurlu insanları, ezilenden ve gerçek bir demokrasiden yana olan herkesi, evlerinde zorla tutulsalar da, baskıyı kırarak meydanlara çıkmaya davet ediyoruz!

Türkiye’nin bütün şehirlerinde, kasabalarında, mahallelerinde ve köylerinde meydanlarına ve sokaklarına soğuk kanlı ve sakin bir şekilde sahip çıkmaya çağırıyoruz.

Diğer ülkelerde şehir meydanlarında, sokaklarda, işyerlerinde, fabrikalarda onuru, hakları ve özgürlükleri için direnen, mücadele eden, baskı ve zulüme karşı çıkan diğerleri ile bir araya gelmeye, selamlaşmaya, ve dayanışmaya devam edeceğiz.

Dalga dalga büyüyen ve bütün gezegeni kuşatan, yeni bir uygarlığın tohumlarını yeşerten birlikteliğimizi, müşterek deneyimizi ve müşterek mücadelemizi herkes görüyor ve görecek!

Başka bir Dünya, Şimdi!

This entry was posted in dayanişma, devrim. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *