Catala

Catala (Catalan)

UNA LLUITA COMÚ

Aquest juny els líders del G8 (els països més rics del món) es reuniràn a Irlanda del Nord. Mentre la crisi econòmica segueix fent mal i el planeta es crema, els caps i els seus polítics celebren el seu negoci una vegada més. Capitalisme: Un sistema que mata, explota i humilia a molts pel benefici de pocs.

Del 10 al 14 de Juny estem organitzant una setmana d’accions y esdeveniments a Londres. Londres es troba en el cor del capitalisme global. Les corporacions, els bancs, el fons de cobertura i bilionaris saquejant el nostre món tenen noms i adreces. Estàn a les torres de vidre de la City, passant desaparcebuts en el Mayfair i Knightsbridge, Londres és el cau de rentat de diners de dictadors, el pati d’esbarjo dels super rics. Però Londres és la nostra ciutat també, una ciutat d’esperança, resistència, i de lluita.

El capitalisme ens està matant. La desocupació, les retallades i el creixement del feixisme en el “est”. Pobresa, colonialisme, explotació brutal en el “tercer món”. Guerra i fam per beneficis, presons privades, controls policials, CCTV per mantenir-nos espantats i controlats. A la vida li han robat significat i bellesa, el nostres somnis i la nostra dignitat en venda.

No ignoris. No esperis. Pels nostres amics i estimats, per les nostres comunitats, pel nostre planeta, per tot el que están intentant treuren’s. Ara és el moment. Juntem-nos i lluitem. Una lluita comú.

Uneix-te a nosaltres als carrers.

11 de Juny: Gran dia d’acció en el centre de Londres.

10-14 de Juny: Setmana d’accions, xerrades, reunions, pel·lícules, jocs, concerts y més, a tot Londres i als seus voltants.

17-18 de Juny: G8 Summit, Enniskillen, Irlanda del Nord.

I que passa amb el summit a Enniskillen?

Creiem que qualsevol movilització en el summit a Enniskillen necessita començar de forma local. La xarxa del STOPG8 donarà suport a una movilització local organitzada. Per ara mantenim lliure el final de la setmana.

Estigueu atents per més informació.

Venint a Londres:

Donem la benvinguda a les persones de fora del Regne Unit per involucrar-se a la movilització. Hi haurà un lloc de reunió i espais on dormir per les persones que viatgen a Londres per la setmana de les accions, (10-14 de Junio).

Per involucrar-se i estar en contacte amb nosaltres, per favor uniu-vos a la llista internacional d’email de STOPG8. La llista età oberta a totes les persones que vulguin, tan sols han d’anar a la següent pàgina per registrar-se:

https://lists.riseup.net/www/info/stopg8international

També necessitem traductors per fer arribar aquesta informació en tants idiomes com sigui possible. Si tu pots ajudar, si us plau uneix-te a la llista de traducció. Només heu d’entrar a la següent pàgina per registrar-se:

https://lists.riseup.net/www/info/stopg8translations

#stopg8

network23.org/stopg8

stopg8@riseup.net