Dansk

Dansk (Danish)

En Fælles Kamp

Denne juni mødes lederne af G8 (verdens rigeste lande) i Nordirland. Mens den økonomiske krise bider hårdt og kloden brænder, fejrer cheferne og deres politikere business as usual. Kapitalismen: et system der dræber, udnytter og nedværdiger de mange til fordel for profit til de få.

Den 10.-14. juni organiserer vi en uge med aktioner og events i London. London ligger i hjertet af den globale kapitalisme. Virksomhederne, bankerne, hedgefondene, og milliardærene, der udplyndrer vores verden, har navne og addresser. De er I glastårnene i London City og bag umærkede døre i Mayfair og Knightsbridge. London er diktatores bule for pengevask, de super-riges legeplads. Men London er også vores by. En by af håb, modstand og kamp.

Kapitalismen slår os ihjel. Arbejdsløshed, nedskæringer, og fremgangen af fascisme i “Vesten”. Fattigdom, kolonialisme, brutal udnyttelse i den “Trejde Verden”. Krig og hungersnød for profit. Private fængsler, politikontrol, overvågning for at holde os skræmte og kontollerede. Livet berøvet af mening og skønhed, vores drømme og værdighed til salg.

Ignorer ikke. Vent ikke. For vores venner og kære, for vores fællesskaber, for vores klode, for alt det de forsøger at tage fra os. Tiden er nu. Lad os stå sammen og kæmpe. En fælles kamp.

Slut dig til os på gaderne:

11. juni: Stor aktionsdag i London centrum.

17.-18. juni: G8 topmøde i Enniskillen, Nordirland.

10.-14. juni: Uge med aktioner, foredrag, møder, film, spil, koncerter

med mere, over hele London og hindsides.

****

Hvad med topmødet i Enniskillen?

Vi mener, at enhver aktion ved topmødet i Enniskillen skal være lokalt initieret. StopG8 netværket vil støtte en lokalt organiseret mobilisation. På nuværende tidspunkt holder vi skemaet for slutningen af ugen fri. Vi vil lade jer det vide, så snart der er mere information.

Om at komme til London:

Vi byder folk udenfra UK velkomne til at blive involverede i mobilisationen. Der vil være tilslutning og sovepladser for tilrejsende til London i aktionsugen (10.-14. juni).

For at blive involveret og holde dig opdateret, tilmeld dig Stop G8 mailing listen. Alle kan tilmelde sig, bare gå til denne side og meld dig til: https://lists.riseup.net/www/info/stopg8international

Vi har også brug for oversættere for at få denne information ud på så mange sprog som muligt. Hvis du kan hjælpe så tilmeld dig venligst oversættelses listen. Igen, bare gå til denne side for at tilmelde dig: https://lists.riseup.net/www/info/stopg8translations

#stopg8

network23.org/stopg8

stopg8@riseup.net