Oral seks nasıl yapılmaz?

Bir süre önce cunnilingus’ta nelere dikkat edilmesi gerektiğiyle ilgili kısa bir yazı yazmıştım. (Daha genel olarak da “Kadınlar Ne İster?” diye bir yazı var.) Orada şöyle bir laf etmiştim:

Yani kısacası, “erkeklerin cunnilingus’ta dikkat etmesi gereken” tek gerçekten önemli şey, bu konuda hiçbir şey bilmediği (ve işin kötüsü, yeni bir partnerleyken hakikaten de pek bir şey bilemeyeceği) gerçeğini kabul etmek ve karşısındaki bedenle tanışmaya çalışmak olabilir.lovingit

Şimdi biraz daha ciddi bir iddiayla karşınızdayım. Evet, erkeklerin kadınların cinsel istek ve ihtiyaçlarını anlamadığı, çoğunlukla anlamaya çalışmadıkları, hatta anlamayı gereksiz buldukları doğru; ama kadınlar da erkeklerin ne istediğini pek bilmiyorlar gibime geliyor.

Bugün sadece bir hususa, oral sekse odaklanacağım, çünkü bir süre önce hayatımın en kötü oral seksine maruz kaldığımda başladım bu konu üzerine düşünmeye.

Bir sözcük notu: Oral seks, ağızla uyarmanın genel ismi. Erkek organını uyarma eylemine fellatio deniyor. Bildiğim kadarıyla Türkçe’de doğrudan bir karşılığı yok; o yüzden bu sözcükle devam edeceğim.

BİR DENEYİM: HAYATIMIN EN KÖTÜ FELLATIO’SU

Önce olayı özetlemeye çalışayım:

Çok ateşli olmayan, daha ziyade oyun havasında, arkadaşça bir cinsellikti yaşadığım. Oynaşma, öpüşme vb. sonrasında ilk “hardcore” şey olarak cunnilingus yaptım ve anladığım kadarıyla partnerimin çok hoşuna gitti. Sonra, penetrasyon gibi daha alengirli olaylara gelmeden önce, o da beni ağzıyla uyarmak istediğini söyledi. Yatağa uzandım… Ve çok acayip bir şey oldu !

Tuhaf bir biçimde, partnerim canımı yakmaya başladı ve ben bir süre ne olduğunu dahi anlayamadım. Bir kere, kesinlikle böyle bir şey hissetmeyi beklemediğimi tahmin edersiniz. Dahası, bu insan cinsellik konusunda kesinlikle benden daha fazla deneyim sahibiydi.smbc fellatio

“Ne yaptı yahu bu kadar dırdır edilecek?” dediğinizi duyar gibiyim. Yazının sonunda somut olarak ne yaptığının bir açıklamasını bulabilirsiniz. Konuya dönelim.

İlk şoku atlattıktan sonra, elimle (işin doğrusu, tüm bedenimle!) onu yönlendirmeye, bilemedin yavaşlatmaya çalıştım. Pek başarılı olamadım, ama en azından canımın acımamasını sağladım. Bir süre sonra da nazikçe olayı sonlandırmayı başardım.

Ama ortada ne ereksiyon kalmıştı, ne de cinsellik arzusu. Öyle kafam karışmıştı ki !

  • Karşımdaki insanın oral seks deneyimi olduğuna göre, ya onun bu yaptığından zevk alan erkekler vardı dünyada, ya da hiçbir erkek onu uyarmamıştı. (Nitekim, nasıl söyleyeceğimi bilemediğim için (“Ablacım n’aptın yahu, öldürcen beni.” ? ) ben de bu konuyu hiç konuşmamış oldum.
  • Diyelim ki bazı erkekler onun bu yaptığından hoşlanıyor. Ya da hatta diyelim ki “doğrusu” onun yaptığı gibi, ama ben “hanım evladı” olduğum için hemen tatlı canım yanıveriyor. Buradaki asıl mesele “doğru fellatio / yanlış fellatio” değil ki ! Ortada daha ilginç bir sorun var: Yaptığı şey hoşuma gitmedi, bunu (çığlık falan atmadan) ona açıklamaya ve onu yönlendirmeye çalıştım. Ve başaramadım, çünkü o anda algıları benim tepkilerime açık değildi.

Böylece, fasulyenin faydalarına gelebiliriz.

KADINLAR FELLATIO’DA NELERE DİKKAT ETMELİ?

Öncelikle, çok narin bir organla muhatap olduğunuza dikkatinizi çekmek isterim. Hatırlarsanız ortaokulda falan yüzümüze top gelince bile genellikle kalkıp devam ediyorduk maça; ama “oramıza” ya da bu blogun ismindeki gibi “şeyimize” gelince maç durur, herkes etrafımıza üşüşür ve acımızı hafifletmeye çalışırdı. Cinsel organa vurmak, her tür kavga-dövüşte yasaktı.

Yani, yanlış bir hareketiniz, erkeğin canını çok acıtabilir. Dolayısıyla, erkeğin tepkilerine dikkat etmekte ve buna göre hareket etmekte fayda var.shark

Burada tutup da “Şöyle şöyle yapın, doğrusu budur.” diyecek halim yok. Zaten, kadınların erkeklerin oral seks esnasında ne istediğiyle ilgili benden daha deneyimli oldukları da aşikar.

Ama şunu ne kadar vurgulasam azdır: Cinsellik çoğunlukla bir iletişim ve paylaşım deneyimidir, dolayısıyla “yanlış” bir şeyler yapmak, daha doğrusu yapılan şeylere “yanlış” adını koymak görece zordur. Ancak “çok yanlış fellatio” diye bir şey var, “çok kötü fellatio” diye bir şey var; aman dikkat.

***

***

EK: partnerİm Ne yaptı? ben ne İsterdİm?

Göstermeden açıklamak çok zor, başparmağınızı ağzınıza sokarak belki daha kolay takip edebilirsiniz söyleyeceklerimi.

Partnerim, penisim ağzındayken, “içine çekmek” ile “emmek” arasında bir şey yaptı. Bir yandan eliyle penisimi kavradı ve aksi yönde, yani penisimin bedenimle birleştiği yöne doğru…. açıkçası “çekiştirdi”. Tüm bunları soyut olarak anlatmak istesem, “bedenimle amansız bir mücadeleye giriştiğini” söylerdim.

Bir miktar sertleşmiştim, henüz penisim yumuşak olsa kim bilir ne işkence olacaktı. Gerçi o sertleşme de bu yaptığıyla yok oldu gitti.

Ben, bunun yerine daha yumuşak hareketler isterdim. Şimdi başparmağınızda bal ya da ne bileyim elle yediğiniz bir yemeğin sosu kaldığını düşünün. Parmağınızı ağzınıza sokuyorsunuz ve tüm deriyi dudaklarınızla temizliyorsunuz. Dikkat ederseniz, emmek, çekiştirmek falan yok bunda.

Fellatio elbette penise dudaklarla ne yapıldığından ibaret değil. Başın duruşu, dilin hareketi, eller, parmaklar, hepsi ayrı bir uyarıcı işlev görüyor. Ama bu yazı açısından yeterince şey söyledim sanıyorum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *