#25 Kendi kendinize ateşli bir randevu

ETİK SÜRTÜK, ALIŞTIRMA #25. Bunun için birkaç saat ayırın. Telefonu kapatın, ön kapıyı kitleyin, dikkatinizi dağıtabilecek her şeyi ortadan kaldırın. Sonra, sizi çok heyecanlandıran biriyle randevunuz varmış gibi hazırlanmaya başlayın: yatağa temiz, yumuşak çarşaf serin ve favori seks oyuncaklarınızı el altında bir yerlere koyun. Sonra hafif, seksi bir müzik eşliğinde, mum ışığında köpük banyosu alın veya lüks bir duş alın ve sinekkaydı tıraş olun. Saçınıza şekil verin, parfüm sürünün, tırnaklarınızı kesin, cildinizin her yanı yumuşak ve dokunulur olsun diye krem sürün. İpek bokser şortunuzu veya seksi geceliğinizi giyin. Dilerseniz bir kadeh şarap için.
Hazır olduğunuzda ışıkları iyice kısın ve yatağa uzanın. Yumuşak, nazik dokunuşlarla kendinizi okşayın, sanki elleriniz sevdiğiniz insanın elleriymiş gibi. Acele etmeyin. Elinizi, belki ağzınızı, ve belki bir iki oyuncağı kullanarak, uzun bir önsevişmeyle kendinizi kıvrandırın.
Sadece ve sadece, kesinlikle daha fazla dayanamayacağınız bir noktaya geldiğinizde – ortada dilenecek biri olsa sizi rahatlatması için ona dileneceğiniz bir noktaya geldiğinizde – kendinizi zirveye çıkarabilirsiniz, kaç kere isterseniz o kadar.www.pinterest.com
Uzandığınız yerde durun ve kendinize yavaş, duyarlı bir zevk vermiş olmanın sıcaklığını ve zenginliğini hissedin. Mükemmel sevgiliniz her daim sizin için hazır ve nazır… orada, kendi derinizin içinde.

Bu alıştırma, ateşli bir randevunun nasıl olması gerektiğiyle ilgili bir dünya varsayım içeriyor yahu!

Sonra, sizi çok heyecanlandıran biriyle randevunuz varmış gibi hazırlanmaya başlayın: yatağa temiz, yumuşak çarşaf serin ve favori seks oyuncaklarınızı el altında bir yerlere koyun. Sonra hafif, seksi bir müzik eşliğinde, mum ışığında köpük banyosu alın veya lüks bir duş alın ve sinekkaydı tıraş olun. Saçınıza şekil verin, parfüm sürünün, tırnaklarınızı kesin, cildinizin her yanı yumuşak ve dokunulur olsun diye krem sürün. İpek bokser şortunuzu veya seksi geceliğinizi giyin.

Ben bu dediklerinin hiçbirini yapmıyorum bir randevu öncesinde. Belki hızlı bir duş alabilirim bak, sakallarım uzamış mı diye aynaya da hızlıca bakabilirim aklıma gelirse eğer. Ama çarşaf değiştirmek olsun, hangi bokser şortumu giymişim diye bakmak falanla hiç uğraşmam. Daha doğrusu, çarşafı değiştirme sıklığım bellidir, sırf birini etkilemek için hiç sürmediğim parfümle uğraşmak da yalancılık oluyor sanki. Eğer ben o insanı ciddiye alıyorsam, o da benimle ilişkisini ciddiye alsın isterim: Gerçekten bir ilişkiye başlayacaksak, benimle ben olarak tanışmasında fayda var.

Üstelik bunları ondan da beklerim: Parfüm sürme yahu, sabah uyandığımızda alacağım kokunu paylaş benimle. Gündelik hayatta masanın üstünde duran şeyler seninle ilgili çok şey anlatır, odanı toplama. Eğer geceliğini görecek kadar yakınlaştıysak birbirimize, emin ol ipek diye daha çok tahrik olacak değilim.

Öte yandan, acele etmeden kendimi heyecanlandırmayı denedim. Ve çok şey öğrendim. Gerçi bunun büyük kısmını bedenimin tepkilerini ölçmek ve gözlemlemek için yaptım: Nerelerime nasıl dokununca tahrik oluyorum? Hangi pozisyonda tahrik olduğumda hangi kaslarım kasılıyor? Nefes alıp verişim nasıl değişiyor? Terliyor muyum? Aklıma gelmeyen, dokunmayı deneyebileceğim bir yerim kaldı mı; mesela saçlarım?date-with-yourself-231x300

Çok şey öğrendim, ama pek de eğlenmedim dürüst olmak gerekirse. Kendimi seksi bulduğum yok, erkek bedenini itici buluyorum, üstelik kendime dokunmak da sıkıcı – ben olsam hiç bana dokunmazdım. Yani alıştırmanın amacına ulaşamadım diyebilirim: Mükemmel aşığım hiç de ben değilim.

Oysa buna gerek var mı pek bilemiyorum. Bir insan kendi bedenini çekici bulmayıp buna rağmen kendi bedeniyle barışık olamaz mı? Cinsellik açısından kendimizi iyi hissetmek için neden -en azından kendimizle- iyi seks yapabilmemiz gereksin? Beceriksizliklerle, sakarlıklarla da hoş zaman geçirilir gibime geliyor. Ya da belki çoğu seks deneyimim böyle geçtiği için bu duruma uyum sağlamış olabilirim.

Comments are closed.