Seks sınavı (vize)

Seks eğitimimin yedinci haftasında sınava girdim. Konular: öpüşme, güvenli bölgeleri okşama öpme falan, göğüsler, klitoris, parmakla vajinal uyarma, ve hem klitoral hem vajinal uyarma. Yani, derste şimdiye kadar işlediğimiz konuların hepsi.

Tek bir soru vardı. Ve gerçek bir vize ruhu vermek adına, bu tek sorunun altında bilmem kaç tane alt-soru vardı. Olay kabaca, bir koreografiyi sonuna kadar götürmekti. Sonunu göremesen de gidiş yolundan puan alınabiliyordu.

Koreografi şöyle: Ayakta başlıyoruz, kalçalarını okşuyorum, öpüşüyoruz, yavaşça yatağa uzanıyoruz, boynunu öpüyorum, yavaşça göğüslere geçiyorum (bu arada ellerim de kalçalardan göğüslere geçiyor), sonra bir elimle klitorisi uyarıyorum, partnerim yeterince ıslandığında parmağımı kullanıyorum penetrasyon için, son olarak da penetrasyonun yanında diğer elimle klitorisi uyarıyorum.

Genel anlamda sınavı geçtim, hocama bakılırsa. Ama öyle A+ falan almadım hiç de. Mesela öpüşme sorusundan ancak yarım puan alabildim. Ayrıca, kimi ilk adımları biraz hızlı geçtiğim, kimi ilk adımları ise çok uzattığım uyarısı aldım.

Son aşamalarda hocamın kafasını karıştırmayı başardım biraz, işe hile hurda karıştırarak: Önce davrandım ve bir sonraki dersin tekniklerini kullandım azıcık.

İşin ilginci, normalde dersler yarım saat sürüyor, ben sınavın daha uzun sürmesini bekliyordum. Aksine, on beş – yirmi dakikada tüm soruları yanıtladım ve sınavı bitirdim. (“Bitirdim”den kastım, partnerim orgazm oldu. Evet, bu blogda söylenen şeyler ve onlarla kast edilenler biraz tuhaf eşleşiyor.) Dönüp yanıtlarımı kontrol etme gibi bir hakkım da yok, nihayetinde sözlü idi sınav. Sonra hoca yarım saatte notlandırmayı açıkladı. (Neden öpüşmeyi öğrenemiyorum yahu?) Böylece sömestrın yarısını geçmiş olduk. Derslere devam etmek için de “vize” almış oldum.

Sınavın ardından bir hafta tatil ilan ettik. Sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sıradaki konular:

  • Combo (hem eller hem ağız)
  • Küçük oyuncak (aletle klitorisi uyarma)
  • Büyük oyuncak (aletle penetrasyon)
  • Büyük oyuncak + El
  • Final sınavı
  • Gözlem (partnerimin bu öğrettiklerini kendine nasıl yaptığını gözlemleme; final sınavının cevap anahtarı olarak düşünebilirsin)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *