Erkekler nasıl mastürbasyon yapar? #3

Önceki yazılarda mekan, beden pozisyonu ve kıyafetler hakkında bir şeyler karalamıştım. Kaldığım yerden devam ediyorum.

#3 Alet-edevat

Alet-edevattan kastım şişme kadın gibi atraksiyonlar değil. Oralara girersek hiç çıkamayız, bak zaten üçüncü yazı oldu anca mekanı belirledik, pozisyonumuzu aldık ve kıyafetlerimizi çıkardık (ya da çıkarmadık). Ortada hiçbir faaliyet yok daha hâlâ. Üstelik şimdi de alet malet konusuna giriştim bak. Bu yüzden, fazla uzatmadan, şunu sorayım: Nasıl yapıyoruz mastürbasyonu?still here

Bir kere, elimi kullandığımı varsayacağım. Oysa elbette bu hiç de şart değil. Sadece bir yere (yastık/yorgan favorilerim) sürtünerek mastürbasyon yapmak mümkün olduğu gibi, iç çamaşırının üstünden de penisimi okşayabilirim. Ama elimle penisim arasında doğrudan temas olduğunda, işler biraz çetrefilleşiyor.

1) Çıplak elle: Bu benim için en zor seçenek olduğu için başa koydum. Parmaklarım kendi başına hiç kaygan değiller ve sadece elimi kullanmaya kalktığımda değil zevk almak, bildiğin canım acıyor. Kendi tükürüğünü kullananlar var kayganlık sağlamak için. Bu sanırım mastürbasyonla ilgili duyduğum en iğrenç şey. Üstelik gayet de yaygın bir pratik. Bu arkadaşları kendi eğlenceleriyle baş başa bırakıp diğer seçeneklere geçeyim.

2) El/vücut kremiyle: Birçok erkek eline krem sürüyor mastürbasyon yapmak için. Bu hem iyi hem de gayet sağlıklı bir seçenek. Hem sert sürtünme sebebiyle yaşanabilecek kazaları önlüyor, hem de krem sürmek zaten deri için yararlıdır sanıyorum.

Yeri gelmişken: Orta okulda bir arkadaşım çıplak elle mastürbasyon yaparken derisini kanattığını, sonra babasını çağırmak zorunda kaldığını ve tüm durumdan utandığını anlatmıştı. Ona krem gibi seçenekleri söylediğimde, daha önce hiç aklına gelmediğini söylemişti. Tabii yaş 13-14, insanın aklına gelmeyen çok şey oluyor o zamanlarda. Ama mesela benim aklıma gelir miydi bilmiyorum, eğer babam o meşhur “ergenlik sohbeti” olayında tembihlememiş olsa.

Saçma sapan bir biçimde, kremin de fazla kayganlık sağlayıp hissi azaltması diye bir sorunu var. (Çünkü artık bildiğin üzere, konu ben olunca, mastürbasyon dakika başı sorun çıkaran bir meseleye dönüşüyor.) Şimdiye kadar sadece bir krem markasını uygun bulmuştum ama o da bir başkasının evindeydi ve zamanla markayı unuttum gitti.

Kremin diğer bir sorunu, mastürbasyon bitince penisimi temizlemem gerekmesi. Eğer öylece bırakırsam derim iç çamaşırıma yapışıyor.

3) Sabun: Benim gibi tuvalette ve hiçbir yeri kirletmeden mastürbasyon yapmayı tercih edenler için en uygun tercih tabii ki sabun. Elime çok az su ve bol sabun koyduktan sonra mastürbasyon yapmak çok kolay. Tabii sabun kısa sürede kuruduğu için avucumdaki sabunu yenilemem gerekebiliyor ama bu küçük bir detay.

Sabunun diğer avantajı, sonrasında sadece su ile tamamen temizlenebiliyor olması.

Sanırım sıvı sabun kullanınca su ve kuruma sorunları ortadan kalkıyor, ama ben (cinsellikle falan ilgisi olmayan sebeplerle) kalıp sabun kullandığım için o kısmı pek bilemiyorum.

#4 EL HAREKETLERİ

Evet, artık eyleme geçebiliriz… hani neredeyse. Hatırlarsan, “bir bilgisayar programı yazar gibi”, yani hiçbir varsayım yapmadan anlatmak gibi bir hedef koymuştuk.

to computer

Şimdi, bir elini (sağ el galiba genelde) kaldır. Ve…. ?? Burada parmakların pozisyonu için o kadar çok seçenek var ki !

  • Sadece işaret parmağı ile baş parmağını birleştirip (Amerikalılar’ın “Tamam” işareti gibi) sadece halkasal bir şekilde mastürbasyon yapanlar var. Ben denedim, yeterince uyarıcı bulmadım. Üstelik ne ağız ne de vajina hissi vermeyen bu deneyimi tuhaf buldum.
  • Penisi tüm elle kavrayacak şekilde yarı-yumruk şeklinde mastürbasyon yapmak mümkün, ve benim de tercihim böyle. Ama bunun da iki yöntemi var; çünkü penisime önce temas eden yönün başparmak tarafı mı küçük parmak tarafı mı olduğunu belirlemeliyim. Bu ilk anda düşününce önemsiz gibi geliyor, ama aslında oral seks (fellatio) açısından bu iki seçeneğin varlığını fark etmenin kritik rolü var; çünkü
    • bir kere, avuç içinin ne yöne geleceğini belirliyor ve hissi değiştiriyor,
    • kolun ileri geri hareketi sırasında farklı yönlere doğru imkanlar sağlıyor,
    • ve dikkat edersen yumruk sıkma küçük parmak tarafından başlar, yani mastürbasyon sırasında penisini daha sıkı kavradığında bunun penisinin hangi tarafından başlayacağını belirleyen elin durumudur.
      Tüm bunlar, oral seks yaparken de aslında fark yaratan şeyler. Ama konuyu dağıtmayayım, okuyucuya ev ödevi olsun bu konuyu düşünmek (ve/veya uygulamak).
  • Bunlardan başka, penisi kavramaksızın sadece parmak uçlarıyla veya avuçla okşamak da bir seçenek. Buna “non-orthodox” yöntem diyelim ve doğaçlamanın mümkün olduğunu söyleyip geçelim.

Peki, elin hareketi nasıl olacak? “Ne? İleri-geri işte !? Neyi soruyosun?” dediğini duyar gibiyim ve bir bakıma haklısın. Ama bu ileri-geri yanıtı tek bir anlama gelmiyor.

  • Öncelikle sadece penisin üst kısmını uyararak başlayabiliriz. (Hatta boşalana kadar böyle devam edilebilir.)
  • Sonra yavaşça penisin tamamını kavrayacak şekilde devam edebiliriz. Bunun anlamı da farklı farklı:
    • Her bir hamlede penisin en başından başlayıp karın bölgesine kadar gidebiliriz.
    • Penisin orta kısmıyla sonu arasında gezinip arada baş kısmına dönebiliriz.
    • Penisin baş kısmıyla ortası arasında hareket edip arada bir en dibe inebiliriz.
      Dikkat edersen tüm bunlar penetrasyonda ve oral sekste de yapılabilen şeyler.

    Benim fark ettiğim bir şey, en çok uyarıldığım bölgenin penisin orta kısmı olduğu. Evet başlarken sadece penisin başını okşamak ilginç olabiliyor, ama zamanla penisin ortasına odaklanıyorum.wankers

  • Hep yavaş ilerleyebiliriz. Zamanla hızlanabiliriz. Ya da bazen hızlanıp bazen yavaşlayabiliriz. Benim gözlemim, boşalma anında hızımın ya çok yavaş ya da çok hızlı olduğu.
  • Benim sık yaptığım bir şey; boşalmaya yaklaştığımı hissettiğimde durmak ve heyecanımı yatıştırmak. Böylece mastürbasyonu uzatmış oluyorum. (Belki daha hayal etmek istediğim şeyler vardı, ne biliyorsun?)

#5 BEDEN HAREKETLERİ

Son olarak, bedenimi nasıl hareket ettirdiğimden bahsedeyim.

Kısaca şu iki parametreyi fark ettim: Pozisyonum ve o anda ne hayal etmekte olduğum belirleyici oluyor beden hareketlerime.

Eğer kontrolün bende olduğu bir pozisyonda penetrasyon yaptığımı hayal ediyorsam daha fazla hareket ediyorum mesela.

Beden hareketiyle ilgili aklına gelemeyecek pek fazla şey yok; belki sadece kendi deneyimimden iki anekdot anlatabilirim:

– Birinin bana oral seks yaptığını hayal ederek boşaldığımda bile daima bedenim hareket ediyor oluyor. Oysa bu gerçeği yansıtmıyor; çünkü oral seks sırasında partnerimin rahatsız olmaması açısından kendi beden hareketlerimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum ve hızlandığımı fark ettiğimde de partnerimin canını yakabileceğimi fark edip hemen yavaşlıyorum.

– Elimin ileri-geri hareketiyle bedenimin hareketi senkronize oluyor çoğunlukla, ama her zaman değil: Sıklıkla bu senkronizasyonu bozmak hoşuma gidiyor çünkü karşımda (önümde/üstümde/altımda her neyse işte) gerçek bir insan olduğu hissini güçlendiriyor.masturbating man

Bu uzun yazıyı da burada böylece sonlandırayım. Elbette burada değindiğim her bir şeyle ilgili ayrıca küçük kısa yazılar yazılabilir ve ben de şimdiden birkaç noktayı kenara not ettim bile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *