OkCupid deneyimi

Bundan bir yıl önce, bu blogun bir parçası olarak, OkCupid online randevu sitesinde bir profil açtım. O sıralar hem cinsel hayatımdan hem de duygusal hayatımdan tatmin oluyordum ve bu zamanlamaya da özellikle dikkat ettim zaten: OkCupid’e, “ortamlar ne alemdeymiş” diye bakmaya, incelemeye, gözlem yapmaya gidiyordum; doğal ihtiyaçlarım sebebiyle bir şeylerin arayışına girmek istemiyordum.okcupidcom_logo_3742

Bir kere, yaşadığım yerde yaşayan ve ortak yanlarımın olduğu insanların büyük çoğunluğu zaten benimle aynı ortamlarda bulunuyor olmalı, diye düşünüyorum. Bu yüzden de yeni ve enteresan birilerini bulacağımı hiç sanmıyordum. (Nitekim bulmadım da, karşılaştığım insanlar ya buradan geçen gezginlerdi ya da ben başka bir şehirde onlarla tanıştım.)

Bu, belki, tam da hiçbir reel ihtiyacıma tekabül etmediği için, gerçek bir OkCupid deneyimi olmadı… Ama yine de, gerçek arkadaşlarıma konuyu açmamı sağladı, onlarla bu sitelerin işlevini tartıştık, onların nasıl kullandığını öğrendim vb.

Nihayetinde, bazı bariz tespitlerin yanında birkaç tane de belki pek o kadar dikkati çekmeyen konuyu fark ettim. İşte onları “OkCupid tespitleri” başlığı altında paylaşacağım.

Comments are closed.