Vibratör nedir, ne değildir?

Vibratör: titrerken titreten bir elektronik ev aleti.

Seks eğitiminde bu haftanın konusu, küçük bir vibratörün nasıl çalıştığını uygulamalı olarak öğrenmekti. Bu vibratör, boyutları ve tasarımı itibariyle, yalnızca klitorise masaj yapmak gayesiyle tasarlanmış olup, penetrasyon için uygun olan yapay penis (dildo) olayını bir sonraki derse bıraktık.

Uygulamayı öncelikle benim üstümde yaptık: Birinci programda (yani bzzzzz… programında) vibratörü elimde tuttum, sonra koluma, yanağıma ve bacağıma dokundurdum. İnsanı seksten soğutan, kafa karıştırıcı bir alet.

Sonra diğer programları denedim:

  1. bzzzzzzzzz….
  2. BZZZZZZZ….
  3. TRRRRR!!!!!
  4. bzzzt. bzzzt. bzzzt. …
  5. bzzzt. bzzzt. bzzzzzzzzzt. …
  6. bızıbıdıbıdıBIDIBIDI. bızıbıdıbıdıBIDIBIDI. bızıbıdıbıdıBIDIBIDI. …

3 nolu programı kullanmama imkan yok, omzuma titriyor ulan, ne bu şiddet bu celal? Neyse ki partnerim için de çok sertmiş, onu böylece rafa kaldırdık.

Partnerim genelde yalnızca 1, ve iyice heyecanlanınca belki 2 nolu programları kullanırmış. Ben tabii ders icabı diğerlerini de denedim.

Hocanın (yani partnerimin) dediğine göre vibratörle yapılacak iş, elle yapılanın aynısıymış, ama her şey biraz daha hızlı olurmuş vibratör olunca.

Benim hissettiğim, sürekli dirseklerimde bir tuhaf titreşim hali. Neyse, ders derstir, dedik, sonuna kadar götürdük işi. Gerçekten de görece daha kısa sürdü orgazma ulaşması.

Ama çok dikkat edeceksin: eğer şiddeti çok arttırırsan veya aynı noktaya uzun süre uygularsan duyarlığını kaybediyor, baştan başlaman gerekebiliyor.

Aynı elle uyarma dersimde olduğu gibi, bu sefer de yalnızca iç çamaşırı üstünden kullandım vibratörü. Zaten böyle plastik şeyleri doğrudan deriyle temas ettirme konusunda benim de biraz kafam karışık: insanın canı yanmaz mı yahu?

Şimdiye kadar partnerimle benim arama yalnızca prezervatif ve bazen de kimi kremler girmişti. İlk kez hakiki bir nesneyi yatağımıza almış olduk. Benim de ilk vibratör kullanma deneyimim oldu bu. Garip bir his. Ama işe yarıyorsa ne ala… Arada bir kullanırız herhalde eğlence olsun diye.

Asıl bir sonraki dersten korkuyorum: yapay penis olayları. (“büyük oyuncak”)

One response to “Vibratör nedir, ne değildir?

  1. Pingback: Seks Eğitimi | Bir Şey'in Anıları

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *