Haydi şimdi bütün eller klit’e

Seks101 dersimin dördüncü haftasında partnerimin klitorisini elle uyarmayı öğrendim. En zor derslerden biri olacaktı, ama biz kolaylaştırdık. Yani çaylaklar için olan versiyonunu öğrendim.

Bu “yeni başlayanlar için klit” dersinde, klitorise doğrudan temas etmedim. Partnerim özellikle hassas olduğundan, doğrudan parmaklarımla uyaracak olsam, yanlış bir hareketimde canını yakabilirdim. Bu yüzden, iç çamaşırının üstünden uyarmayı öğrendim sadece.

Önce şu varyasyonları denedim:

  • orta parmağımla klitorisin etrafında daireler çizmek
  • klitoris işaret parmağımla orta parmağım arasına gelecek şekilde ileri geri hareket ettirmek
  • zarifçe, işaret parmağımın tırnaklarını klitorisin üstünde ve çevresinde gezdirmek

En çok zorlandığımız husus, benim bu işleri uzun süre yapabileceğim rahat bir pozisyon bulmak oldu. Bir türlü bileğimi nasıl tutsam rahat edeceğimi bilemedim. En aptalca şu pozisyonda rahat ediyorum bak: İkimiz de sırt üstü uzanıyoruz yan yana, ben solda, o sağda. Ben sağ elimle onu uyarıyorum. Böyle olunca eyvallah, kafadan bir 15-20 dakika devam edebilirim. Ama dikkat edersen, bu saçma pozisyonda sol elim işlevsiz biçimde bir kenarda duruyor, ayrıca sırt üstü uzandığımdan partnerim de bana dokunamıyor doğru dürüst. Abuk subuk işler.

Dersin üçte ikisini bu rahat pozisyon arayışıyla geçirdik. Bir türlü bileğimi rahat ettiremedim. Arada “Ya ben böyle seni biraz uyarsam, sonra dilimi kullansam? Oluyo mu öyle?” diye dersi kaynatmaya çalıştım, hoca numarayı yemedi.

Üstüme çıktı, elimin tersiyle uyarmayı denedim; yüzükoyun yattı ben üstüne çıktım, elimi koymaya çalıştım; kaşık pozisyonunda uzandık; neler denemedik. (Dikkat edersen, klitorisi uyarmak için en uygun pozisyon, ortamda başka hiç kimsenin olmaması ve bir insanın doğrudan kendini uyarması.)

Neyse, uzun lafın kısası, insanlar nasıl olup da uzun uzadıya partnerlerini elle uyarıyorlar anlayabilmiş değilim. Ağrımıyor mu yahu bileğiniz?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *