Sıradan bir seksin erotik öyküsü

K arayıp “Bu gece görüşelim mi?” dediğinde P’nin ilk aklına gelen “Ulan tüh be, bilsem sabahın bir vakti sırf ereksiyonla uyandım diye mastürbasyon yapar mıydım…” olmuştu. Tüm gününü de baştan kurgulamış, şekerli gıdalar tüketmiş, gün içinde seks düşünmekten kaçınarak kendini geceye saklamıştı.

İşte şimdi oturma odasındaki koltukta yavaş yavaş başlayan sevişmenin ilk dakikalarında bunları düşünüyordu. Daha doğrusu, bunun gerginliğini yaşıyordu, diyelim.couch

Tanıdık bir bedenle sevişmenin avantajları vardı. İkisini de tahrik eden şeyleri biliyordu, kendini biraz geri çekmek istese K’yi nasıl uyarabileceğini biliyordu ve K’nin tatmin olması için neyi ne kadar süre yapması gerektiği hakkında bir fikri vardı.

O bunları düşünürken K çoktan üstünü çıkarmış ve P’nin pantolon düğmelerini açıyordu. K’nin bu teklifsiz tavrı ve ne yaptığını bilen elleri P’yi de rahatlatmıştı. Yataktan oldurma kanepede sırtını yastıklara verip yarı oturmuş pozisyonda uzanıyordu P, ve K ağırdan almaya ve heyecanını saklamaya lüzum hissetmeden ağzına almıştı P’nin penisini. K dizlerinin üstünde oturmuş ve P’ye doğru eğilmişti. Bu pozisyon, P’ye, K’nin bedeninin her yerine dokunma imkanı sağlıyordu. Böylece P’nin tam sertleşmeye ulaşması yaklaşık bir dakika aldı.

İşyerindeki aksaklıklar çözülmek bilmiyordu, iş dışında da üst üste sorunlar çıkmıştı. Sorun çıkarmayan ama çok emek isteyen bir dünya da başka şey vardı şu günlerde. Çok doluydu kafası P’nin. Seksin rahatlatıcı bir şey olmasına ihtiyacı vardı, bu yüzden bugün yeni bir şey denememeye, alıştığı (ve çok hoşlandığı) şekilde devam etmeye karar verdi.

Böylece K’yi yatağa sırt üstü yatırdı, pantolonunu ve donunu çıkardı ve K’nin çoktan ıslanmış vajinasını yalamaya başladı. Kaç yıldır sevişiyor olmalarına rağmen hala klitorisi bulmasının zaman almasına biraz bozuldu, ama çok üstünde durmadı bunun. Aslında hızlı bir ritmde başlamış öyle devam ediyorlardı, ama P oral seksi yavaş başlattı, diliyle vajinanın etrafında ve içinde dolaştı, bu oryantasyon turundan sonra klitorisi buldu ve K’yi uyarmaya başladı. Bir yandan K’nin göğüslerini ve bacaklarını okşuyor, kalça ve bel hareketlerini izliyordu.

cunnilingus

İşte şimdi yavaşça hızlanıyor, K’nin bedenindeki kasılmaları ve çıkardığı sesleri kendine rehber alıp ona göre devam ediyordu. On dakika gibi kısa bir süre içinde birden fazla kez orgazm oldu K. Bu iyice rahatlattı P’yi: Artık sertleşememe, sertleşince ereksiyonu uzun süre tutamama, erken boşalma gibi dertler ortadan kalkmıştı. K keyif aldığına göre endişelenecek bir şey kalmamıştı.

Yavaşça ayağa kalktı, çantasını, çantasının içinde cüzdanını, cüzdanın içinde prezervatifi buldu. Tüm bunlar olurken K de doğrulup kanepeye oturmuş P’nin penisini emmeye başlamıştı. Her zaman olduğu gibi, prezervatifi P’nin elinden aldı ve kendi eliyle penise taktı. Sonra da kafasını kaldırdı ve P’ye hangi pozisyonda başlamak istediği soran gözlerle baktı.

İşin tuhafı, P de bilmiyordu ne istediğini. Bir an duraksadılar. Başka zaman olsa, başka biriyle olsa, başka bir yerde olsa, tüm seksi berbat ederdi böyle bir tereddüt (ve onu takip eden kafa karışıklığı). Ama işte dedik ya, tanıdığın bildiğin güvendiğin biriyle sevişmenin avantajları vardı. P, gülümsedi, “Sen ne yapmak istersin?” dedi.

K göz ucuyla P’nin hala sert olup olmadığını kontrol etti (P bunu bir arzu işareti olarak yorumladı), P’yi belinden kavradı, yatağa sırtüstü yatırdı ve üstüne çıktı. Bu pozisyonda P’nin ereksiyonunu uzun süre tutamayacağını biliyordu, hızlı bir el hareketiyle penisini içine aldı ve derin bir nefes vererek P’ye sarıldı. Her ikisinin de rahat edeceği bir pozisyona gelene kadar kalçasını ileri geri oynattı. P de bu sırada elini K’nin bacaklarında ve kalçalarında gezdiriyordu.

womanontop

Beş dakika kadar bu pozisyonda kaldıktan sonra K’yi durdurdu ve yana doğru yuvarlayarak üstüne çıktı. K de aynı anda bacaklarıyla P’yi sarmaladı. P dengesini sağlayınca hafifçe geri çekti kendini ve K’nin bacaklarını kavradı. P’nin yönlendirmesiyle şimdi misyonerle bacak omuza arası bir pozisyondaydılar: K’nin diz eklemi P’nin dirsek eklemiyle birleşmişti. K’nin bacakları olabildiğince açıktı. gift wrapped

P, yavaş başladığı penetrasyonun hızını arttırdı. Bedenlerinin birbirine çarpmasıyla çıkan sesler ikisini de tahrik etmişti. (Bu sıralarda K bir kez daha orgazm oldu galiba, ama P bunun ayırdına varamadı pek.) Boşalmasına çok az bir süre kala P yavaşladı ve K’yi tamamen gözlemleyebileceği bir hızda kalçasını ileri geri oynatmaya başladı. Başını çevirerek K’nin tüm bedenini ve tüm hareketlerini izledi. Hiç durmadan ve hızını değiştirmeden boşaldı. Boşaldıktan sonra da bir süre penetrasyonu sürdürdü. Ardından kollarını gevşetti, K’nin bacaklarını daha konforlu bir pozisyona getirmesine izin verdi ve onun üstüne yattı.

passion-stoker

Birbirlerine sarılarak ve öpüşerek birkaç dakika daha geçirdiler.

P kalktı, prezervatifi çıkarmak ve penisini yıkamak için tuvalete gitti. K de onun hemen ardından kalktı ve hızla mutfağa giderek şofbeni yaktı.

***

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *