Güvenli bölgeler

Seks eğitimimin ikinci haftası kalça ve boyun odaklıydı. Yani, beni germeyen, yanlış bir şey yaptığımda önemli bir sonucu olmayan, “güvenli” bölgeler.

Genel kural olarak şunlardan bahsettik:

1) Partnerime, onun istediğinden biraz azını vermeliyim. (Bunu yalnızca seks açısından söylüyorum, abartma olayı. Üstelik bunu ben değil öğretmen söyledi aynen böyle.) Onu heyecanlandıran bir şeyin bir tık altını verdiğimde onu daha da tahrik ediyormuşum, böylece daha da heyecanlanıyormuş.

2) Heyecanı hem şiddet, hem hız, hem de bölgesel olarak arttırmalı. Yavaş ve yumuşak öpücükler daha emmeli öpücüklere, nazik okşamalar daha kavramalı dokunuşlara evrilebilir mesela.

*

Onu en çok heyecanlandıran noktaları tespit ettik kalçasında ve boynunda. Sonra, öperek veya okşayarak oraya gidebileceğim yollar tespit ettik. Örnekle açıklayayım:

Ensede en hassas nokta köprücük kemiğinin biraz üstüne denk geliyor. (Bu benim şimdiki partnerime özel bir durum olabilir, fizyoloji dersi alıyormuşum gibi olmasın.) Oraya mesela şöyle bir “uzun yol” var:

Zarifçe elini öperek başla. Yavaşça kollarına geç. Oradan omza ulaş. Omuzdan boynuna geçerken şiddeti azıcık arttır ve kulağın arkasında doğru devam et. Sonra öpüp ısırarak boyundan aşağı in. Sonuçta köprücük kemiğine ulaş.

Bir de “kısa yol” var (ama “kısayol” değil):

Dudak dudağa öpüşerek başla. Yanağı hızla geçip üst çene kemiğine, oradan kulağın altına ulaş. Böylece boyna gelmiş oldun. Yavaşça enseye doğru devam ederek şiddeti arttır. Aşağı inerek omuzların yanından köprücük kemiğine ulaş.

Böyle iki yol bulduk köprücük kemiğine giden.

Benzerini kalça için de yaptık. Hassas noktayı tespit ettik, oraya giden yollar bulduk. Tabii bu durumda daha çok ellerimi kullanıyordum.

Bunlar böylece sevişmeyi başlatmanın birkaç farklı yolunu veriyor bana. Dahası, birçoğunu yapmak oldukça kolay ve eğlenceli, o anda içimden sevişmek gelmese bile. Sonra bu işler sırasında partnerim heyecanlandıkça benim de heyecanlanmam gayet olası. Ve belki de en önemlisi, penetrasyon vb. belalarla uğraşmadan partnerime zevk verebilecek yeni araçlarım oldu bu dersin sonunda.

Not: Şimdi ben böyle anlatınca, sanki bu zamana kadar partnerimin kalçasına hiç dokunmamışım, ensesini hiç öpmemişim gibi geliyor kulağa. Durum tabii ki o kadar vahim değil. Yine de, daha dikkatli olmak ve partnerimin hoşuna gidecek şeyler yapabilmek için, bu dersi özetleyen crescendo stratejisinin önemini öğrenmiş oldum diyebilirim.

Haftaya güvenli bölgelere devam edeceğiz, ama özel ilgi isteyen ve başlı başına bir dersi hak eden memelere odaklanacağız.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *